Nu v-am mai povestit ce a mai invatat Samia sa faca si mai nou, sa zica. S-a schimbat enorm mai ales in ultima luna, devine tot mai cumintica si usor de “stapanit”, ca sa zic asa :))

A mers singurica pentru prima oara acasa la mama, pe 3 septembrie, seara inainte de nani. De atunci am tot lasat-o singurica sau cu hamul, dar nu este targetul nostru zilnic, am zis sa porneasca ea cu adevarat atunci cand se simte in stare. S-a cam prabusit de vreo 2 ori, o data a plecat singura spre centrul camerei dar a cazut dupa 4 pasi pentru ca a plecat intr-o viteza imensa :)) Nu prea stie sa cada, stiti ce vreau sa zic, nu se pune in genunchi sau sa puna prima data fundul jos, mainile, ea pica zdrang, daca o lasam, chiar si in frunte, direct. Parca se antreneaza pentru wrestling.

Cel mai bine merge afara, atunci cand este incaltata in pantofi cu talpa solida, din cauciuc, cred ca are vreo 2 perechi cu care merge foarte bine, cea din pozele de azi este una dintre ele, de la Diminutive Sneakers. Sunt foarte bine facuti, manual, ii recomand!

A devenit foarte receptiva, intelege cam tot ce vorbim cu ea, mai ales daca face parte din rutina ei. Spune “papa”, pentru ca este pasionata puternic de mancare :) Face paaaa uneori fix cand trebuie, de cele mai multe ori la vreo 2 minute dupa.

A invatat sa se alerge cu tati in jurul mesei, pe sub masa, reactioneaza la “te priiiind” :)

A fost fan “Zoo Song” si |Justin Bieber – Sorry”, dar de cand a aparut “24k Magic de la Bruno Mars”, a devenit piesa ei de dans sau linistit cand nu mai are rabdare sa stea in scaunul de masina.

Adora avioanele, ridica o mana spre cer atunci cand le zareste si striga ceva de genul “IIIII-sus” :)) Sta nemiscata daca aude un avion, se uita la clipuri cu avioane aterizand sau decoland hahaha, le imita sunetul puternic (suna ca un monstru), face avioane din lego (adica 2 cuburi pe care le tine intr-o mana).

Imediat ce apune soarele, incepe sa spuna “BEIBA”, treaba care inseamna “baita”. E incantata de baita, dar cel mai mult cred ca vrea sa bea lapticul de noapte buna.

Latra foarte des :)) “hau hau hau, aaauuuuuuuu”, o combinatie intre catel si lup, daca vede orice fel de catel, oaie, sau atunci cand o intrebi “cum face catelul?”.

Il mangaie de 5 ori pe zi pe Tigga, moment in care striga tare “dei-da”, “dadi-dadi”, “ti-ta”, treaba care inseamna “draga-draga”, “draga-tigga”.

Mai spune: haide = hade, ei daaa, alo = aooo, Tigga = Tita, banana = nana, sanatate = tate (atunci cand stranuta), apa, tataie = taie.

Era sa uuuuiiiit, Tigga nu mai are voie sa iasa din casa pentru ca incepuse sa aduca soareci de pe camp si are program, plange la usa de 5 ori pe zi, timp in care Samia ii striga puternic “TACI” :))) – ma declar vinovata.

Dragutenia creste rapid! Suntem OBSEDATI de ea :)